2015-01-25

DesignFabriken och MittMöllans Julmarknad

Tillsammans med syster Maj (majpersson.se) deltog jag på två marknader i Malmö under hösten. Först ut, 4 oktober, var DesignFabriken på Moriskan. Mitt Möllans fina julmarknad gick av stapeln helgen tredje advent 12-13 december. Vi sålde våra handgjorda pappersvaror och handdukar med screentryckta mönster, under namnet Persson Papper. Maj hade också med sina härliga affischer av däggdjur, strandväxter och marina arter i akvarell, och jag sålde slut på mina och Frida Wadles handtryckta affischer med tumme-motivet "Dualism". Det blev en riktigt trevlig helg med fin respons på våra varor och många vänner som passade på att kika förbi och säga hej och köpa en julklapp. Vi hoppas återkomma på fler marknader under 2015.

Perssons Papper, MittMarknad 12/12-14

Perssons Papper på DesignFabriken, Malmö Oktober 2014